Шиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаБоярчук, Ярослав Андрійович2016-06-212016-06-212016Шиян, Петро. Інноваційна технологія етилового спирту з крохмалевмісної сировини / Петро Шиян, Тетяна Мудрак, Ярослав Боярчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 242.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23686Дослідно-промислові випробування розробленої технології отримання спиртових бражок при низькотемпературній крохмалевмісної сировини з використанням ФП підтвердили, що за невисоких капітальних витрат забезпечується значне покращення технологічних показників зрілих бражок, підвищення виходу і якості готової продукції; Experimental-industrial tests developed technology to obtain alcohol at low temperature brazhok raw starch using enzymes confirmed that at low capital costs provided significant improvements in process performance brazhok mature, increase output and product quality.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваінноваційна технологіяетиловий спирткрохмалевмісна сировиназернобардабражкаinnovative technologyethanolstarch raw materialsgraincornbardbragaІнноваційна технологія етилового спирту з крохмалевмісної сировиниOther