Метод визначення страхувальником конкурентоспроможності страхової компанії - Гнатенко, Олена Андріївна; Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2014)
Розглянуто методичні основи визначення страхувальником конкурентоспроможності страхової компанії, обґрунтовано проблеми методів визначення конкурентоспроможності в умовах ринкової конкуренції. Examination methodical basis determination of insurant the competition of insurance the company, problems of methods determination the competition in the conditions of market competition are grounded.
Keywords: метод визначення конкурентоспроможності; страхова компанія; конкурентоспроможність; method determination of insurant the competition; insurance the company; competition; кафедра фінансів