Науково-дослідна робота студентів : конспект лекцій - Корж, Тамара Володимирівна; Перегуда, Микола Антонович; Харченко, Євген Іванович (My University, 2012)
В конспекті лекцій розглядаються етапи розвитку науки, її класифікації, географії та методології, організація науково-дослідних робіт, система інформаційного обслуговування. Окремим розділом наведено основи технічної творчості.
Keywords: науково-дослідна робота студента; технічна творчість; наука; кафедра технології зберігання і переробки зерна