Кулинич, Юрій Михайлович2014-10-132014-10-132014Кулинич, Ю. М. Інноваційні аспекти реалізації стратегічного планування економічного розвитку / Ю. М. Кулинич // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 24–25 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. - С. 133–135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17198Досягнення стратегічної мети підприємствами харчової промислово-сті, а саме перехід на якісно новий рівень розвитку можливе за умови реалізації чіткого плану дій щодо підвищення рівня інноваційного роз-витку шляхом комплексного поєднання ефективної державної іннова-ційної політики та створення інноваційної стратегії планування еконо-мічного розвитку підприємств, спрямованої на активізацію інновацій-ної активності молочних підприємств та нарощування кількісного і якісного складу інноваційного потенціалу. Achieving the strategic objectives of the enterprise food industry-industry, namely the transition to a qualitatively new level of development is possible if the clear action plan for improving innovation devel-opment by integrating innovative effective state-ment policy and innovation strategy planning eco-nomic development of enterprises aimed at enhancing innovation-term activity of dairy enterprises and increasing the quantity and the quality of the innovation potential.uk-UKстратегічне плануванняваріант розвиткуінноваціїекономічний розвитокstrategic planningdevelopment versioninnovationeconomic developmentкафедра фінансівІнноваційні аспекти реалізації стратегічного планування економічного розвиткуOther