Інноваційні аспекти реалізації стратегічного планування економічного розвитку - Кулинич, Юрій Михайлович (My University, 2014)
Досягнення стратегічної мети підприємствами харчової промислово-сті, а саме перехід на якісно новий рівень розвитку можливе за умови реалізації чіткого плану дій щодо підвищення рівня інноваційного роз-витку шляхом комплексного поєднання ефективної державної іннова-ційної політики та створення інноваційної стратегії планування еконо-мічного розвитку підприємств, спрямованої на активізацію інновацій-ної активності молочних підприємств та нарощування кількісного і якісного складу інноваційного потенціалу.
Keywords: стратегічне планування підприємства; капіталовкладення; економічний розвиток; кафедра фінансів