Аналіз небезпечних та шкідливих факторів при виробництві виннокислого вапна із дріжджового осаду - Накемпій, Олена Костянтинівна (My University, 2019)
Проведено аналіз технології виробництва виннокислого вапна та визначити небезпечні та шкідливі фактори, що діють на працівників підприємства в процесі їх трудової діяльності. Розробка маловідходних та безвідходних технологій займає дуже важливе місце на сьогоднішній день. Найважливішими видами відходів та побічними продуктами виноробної промисловості є вичавки, дріжджові осади, які утворюються при бродінні виноматеріалів, гребені та насіння.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; шкідливі фактори виробництва; виннокисле вапно; дріжджовий осад