Можливості застосування цукрозамінників в технології вівсяного печива - Чаркіна, Дар’я Сергіївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2023)
В печиві на ізомальтитолі та ізомальтитолі і еритритолі спостерігається рівномірна пористість. У разі сумісного застосування еритритолу та ізомальтитолу печиво має більш солодкий смак. Uniform porosity is observed in cookies based on isomaltitol and isomaltitol and erythritol. In the case of combined use of erythritol and isomaltitol, cookies have a sweeter taste.
Keywords: ізомальтитол; еритритол; печиво; солодкий смак; нутрієнтний склад; isomaltitol; erythritol; cookies; sweet taste; nutrient composition; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів