Дослідження динаміки приводів обладнання для розвантаження збільшених вантажних одиниць з нелінійною системою підвіски - Васильківський, Костянтин Вікторович; Лензіон, Валентин Йосипович; Мавроді, Д. В.; Дідик, І. Н. (My University, 2013)
Досліджено динаміку приводів машин для розвантаження збільшених вантажних одиниць за умов нелінійної системи підвіски. Складено і розв’язано рівняння руху мас. Дано рекомендації щодо застосування нелінійних моделей. The dynamics of drives of machines for unloading cargo units increased under conditions of nonlinear suspension systems. Done and solved the equations of motion of the masses. The recommendations on the use of nonlinear models.
Keywords: динаміка; підвіска; жорсткість; dynamics; suspension; stiffness; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки