Гуцало, Інна ВолодимирівнаМанк, Валерій Веніамінович2016-04-262016-04-262015Гуцало, І. В. Визначення показників якості харчових продуктів неруйнівними методами / І. В. Гуцало, В. В. Манк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 111-113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22970uk-UKкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівхарчові продуктиЯМРпоказни якостіqualityfood productsNMRВизначення показників якості харчових продуктів неруйнівними методамиThesis