Використання лексичного підходу у викладанні англійської мови професійного спрямування - Шерстюк, Надія Володимирівна (My University, 2024)
Розглядаються особливості використання лексичного підходу при навчанні англійської мови професійного спрямування у немовних ЗВО в умовах міжнародної академічної мобільності. Визначені критерії відбору лексичних блоків, запропоновані методи навчання лексичних фрагментів

The peculiarities of the use of the lexical approach in teaching professional English in non-language higher education institutions in the conditions of international academic mobility are considered. Criteria for the selection of lexical blocks are defined, methods of learning lexical fragments are proposed
Keywords: професійно-орієнтоване навчання; лексичний підхід; англійська мова; лексичний блок; комунікативна компетентність; кафедра іноземних мов професійного спрямування