Бондаренко, БогданРашевська, Тамара Олексіївна2014-05-192014-05-192014Бондаренко, Б. В. Розроблення технології масляної пасти з сиропом обліпихи на фруктозі / Б. В. Бондаренко, Т. О. Рашевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2014. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 469–470.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14405З врахуванням всіх властивостей сиропу з обліпихи, було складено рецептуру для масляної пасти з додаванням обліпихи. Taking into account all the properties of sea buckthorn syrup was made Pancake recipe for pasta with the addition of sea buckthorn.uk-UKмасляна пастасироп обліпихилікувально-профілактичні властивостіbutter pastebuckthorn syruptherapeutic and prophylactic propertiesкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології масляної пасти з сиропом обліпихи на фруктозіThesis