Особливості реагування на надзвичайні ситуації на малих підприємствах - Вербицька, Богдана; Глуцький, Леонід Іванович (My University, 2014)
Від ефективності розроблення та впровадження в життя заходів із запобігання та ліквідації надзвичайної ситуації в разі її виникнення залежатиме життя та здоров'я персоналу та відвідувачів цих підприємств і розміри заподіяної шкоди. On the effectiveness of the development and implementation of the measures of prevention and liquidation of emergency in case of its occurrence depends on the life and health of staff and visitors to these companies and the size of damage.
Features emergency response in small businesses
Keywords: безпека життєдіяльності; надзвичайна ситуація; промислова безпека; industrial safety; safety of life; emergencies