Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів - Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна (My University, 2010)
Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використанням
Keywords: білоквмісні наповнювачі; белоксодержащие наполнители; bilokvmisni fillers; ферментація; in vitro; fermentation; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів