Пасічний, Василь МиколайовичЯстреба, Юлія Анатоліївна2012-04-272012-04-272010Пасічний, В. М. Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С.З. Гжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(45). - С. 50-53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1024Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використаннямotherбілоквмісні наповнювачібелоксодержащие наполнителиbilokvmisni fillersферментаціяin vitrofermentationкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервівArticle