Моделювання зміни якісних показників солоду у процесі виробництва - Мацебула, Дмитро Валерійович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2016)
Якісні показники солоду визначаються в основному лабораторією, і мають періодичний характер контролю. Існує дуже мало інформації про динаміку якісних показників солоду в процесі виробництва. Моделювання якісних показників є перспективним напрямком дослідження. Malt qualitative indicators are determined mainly by the laboratory, and are periodically monitored. There is very little information about the dynamics of quality indicators of malt in the production process. Modeling quality indicators is a promising area of research.
Keywords: солод; якість; моделювання; malt; quality; modeling; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка