Мацебула, Дмитро ВалерійовичЕльперін, Ігор Володимирович2017-04-182017-04-182016Мацебула, Д. В. Моделювання зміни якісних показників солоду у процесі виробництва / Д. В. Мацебула, І. В. Ельперін // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІІІ Міжнародної науково-технічної Internet-конференції, 23 листопада 2016 р. – К : НУХТ, 2016. – С. 286.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25012Якісні показники солоду визначаються в основному лабораторією, і мають періодичний характер контролю. Існує дуже мало інформації про динаміку якісних показників солоду в процесі виробництва. Моделювання якісних показників є перспективним напрямком дослідження. Malt qualitative indicators are determined mainly by the laboratory, and are periodically monitored. There is very little information about the dynamics of quality indicators of malt in the production process. Modeling quality indicators is a promising area of research.otherсолодякістьмоделюванняmaltqualitymodelingкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаМоделювання зміни якісних показників солоду у процесі виробництваThesis