Нещадим, Лариса ПетрівнаСлободян, Ольга ПетрівнаАвдієнко, Світлана ОлексіївнаЗаєць, Віра Анатоліївна2014-03-032014-03-032012Оповіщення персоналу підприємств молочної промисловості в аварійних ситуаціях. / Л. П. Нещадим, О. П. Слободян, В. А. Заєць, С. О. Авдієнко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 72-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12917Підприємства молочної галузі є хімічно небезпечними об’єктами. Безпека функціонування підприємства молочної галузі залежить від багатьох факторів: характеру технологічного процесу і надійності обладнання, умов зберігання та транспортування хімічних речовин та інш. Крім того, безпека підприємства залежить, в значній мірі, від рівня організації профілактичної роботи, своєчасного та якісного проведення планових попереджувальних робіт. Оповіщення працюючих та населення є одним із основних завдань захисту у надзвичайних ситуаціях. Dairy industry are chemically dangerous objects. Safety of the operation of the dairy enterprises depends on many factors: the nature of the process and equipment reliability, storage and transportation of chemicals and so on. In addition, enterprise security depends on the level of prevention, timely and quality of scheduled preventive measures. Notification of employees and the public is one of the main tasks of protection in emergencies.uk-UKмолочна галузьхімічні речовининадзвичайна ситуаціяоповіщенняdairy industrychemicalsemergencynotificationкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуОповіщення персоналу підприємств молочної промисловості в аварійних ситуаціяхThesis