Стратегічні пріоритети зміцнення економічної безпеки підприємств харчової промисловості - Піх, Марія Зіновіївна (My University, 2015)
Для забезпечення довгострокового розвитку підприємств в міжнародній практиці управління набув вартісний підхід. To ensure long-term development of enterprises in international practice gained valuable management approach.
Keywords: міжнародна практика; харчова промисловість; international practice; food industry