Особливості маркування вершкового масла - Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2013)
Проаналізовано особливості маркування та якість вершкового масла на українському ринку. Analysis of peculiarities labeling and quality of butter on the Ukrainian market.
Keywords: вершкове масло; ринок вершкового масла; butter; labeling; кафедра експертизи харчових продуктів