Сільськогосподарська техніка на виставці «АгроВесна 2021» «Зернові технології», «AgroAnimalShow» та «Овочі. Фрукти. Логістика» - Муха, Володимир Миколайович; Куянов, Володимир Вікторович; Миропольський, Олександр Михайлович; Войтенко, А. (My University, 2021)
У статті наведена інформація про сільськогосподарську техніку на виставці «АгроВесна 2021», яка охоплюєтакі виставки: «Зернові технології», «AgroAnimalShow» та «Овочі. Фрукти. Логістика». Виставка тривала з 16 по18 лютого цього року в Міжнародному виставковому центрі в Києві. Організатор виставки – ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Бізнес-програма виставок містила понад 10 бізнес-заходів: конференції,семінари, практикуми. Тематика ділової програми включала насінництво, нішеві сільськогосподарські культури,альтернативну енергетику, біоенергетичну технологію, ІТ рішення для агросектора. Близько 11000 відвідувачів оглянули 282 експозицій з України та інших 11 країн-учасниць.
Keywords: сільськогосподарська техніка; міжнародні виставки; agricultural machinery; international exhibitions