Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій ІвановичГречко (Крепак), Вікторія Віталіївна2015-03-252015-03-252015Страшинський, І. М. Харчові волокна у технології м’ясопродуктів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, В. В. Крепак // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої Міжнародної науково-технічної конференції, 24–25 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 64–65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19925Проблема якості м'ясних продуктів, що надходять на споживчий ринок, дуже актуальна. Це пов'язано, в першу чергу, з широким використанням м'ясної сировини, що має низькі технологічні характеристики. The problem of quality meat products entering the consumer market is very relevant. This is due, primarily, with extensive use of raw meat, which has a low technological characteristics.otherконкурентоспроможністькрохмальм'ясні продуктиcompetitivenessstarchmeat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівХарчові волокна у технології м’ясопродуктівOther