Шаповалова, Наталія ПетрівнаБогданович, Альона Миколаївна2016-04-272016-04-272015Шаповалова, Н. П. Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами / Н. П. Шаповалова, А. М. Богданович // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 229-230.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23006uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівхлібобулочні виробихарчові волокназбагаченняхлебобулочные изделияпищевые волокнаобогащениеbaked goodsdietary fiberenrichmentЗбагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнамиThesis