Грабовська, Олена ВячеславівнаКузнєцова, Інга ВолодимирівнаШтангеєва, Надія ІванівнаМельник, Людмила Миколаївна2013-05-312013-05-312002Дослідження способів підготовки крохмалевмісної сировини до ферментативного гідролізу / О. В. Грабовська, І. В. Кузнєцова, Н. І. Штангеєва, Л. М. Мельник // Наукові праці НУХТ. - 2002. – № 12. - C. 81-83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8060Встановлено, що виробництво цукристих крохмалепродуктів з кукурудзяної крупки без видалення крохмалю є економічно ефективним за рахунок зниження капіталовкладень, скорочення тривалості виробничого процесу та комплексному використанню сухих речовин зерна. Визначено раціональні технологічні параметри підготовки крохмалевмісної сировини до ферментативного гідролізу. It is established that the production of sugar from corn starch grits without removing the starch is cost-effective by reducing capital investment, reducing the length of the production process and the use of complex solids grain. The rational technological parameters of preparation krohmalsoderzhaschego raw materials to enzymatic hydrolysis.otherкрохмалькукурудзяна крупкасухі речовиниферментативний гідролізstarchcorn mealdry matterenzymatic hydrolysisкафедра технології цукру і підготовки водикафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження способів підготовки крохмалевмісної сировини до ферментативного гідролізуArticle