Дослідження способів підготовки крохмалевмісної сировини до ферментативного гідролізу - Грабовська, Олена Вячеславівна; Кузнєцова, Інга Володимирівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Мельник, Людмила Миколаївна (My University, 2002)
Встановлено, що виробництво цукристих крохмалепродуктів з кукурудзяної крупки без видалення крохмалю є економічно ефективним за рахунок зниження капіталовкладень, скорочення тривалості виробничого процесу та комплексному використанню сухих речовин зерна. Визначено раціональні технологічні параметри підготовки крохмалевмісної сировини до ферментативного гідролізу. It is established that the production of sugar from corn starch grits without removing the starch is cost-effective by reducing capital investment, reducing the length of the production process and the use of complex solids grain. The rational technological parameters of preparation krohmalsoderzhaschego raw materials to enzymatic hydrolysis.
Keywords: крохмаль; кукурудзяна крупка; сухі речовини; ферментативний гідроліз; starch; corn meal; dry matter; enzymatic hydrolysis; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв