Оболкіна, Віра ІллівнаДзигар, Ольга ОлександрівнаБукшина, Людмила Семенівна2019-12-112019-12-112018Патент 127806 UA, МПК А21D 13/80 (2017.01), A23L 7/00, A23L 29/206 (2016.01) Крекер «Лісовий подих» / Оболкіна В. І., Дзигар О. О., Букшина Л. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201801694 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 27.08.2018 ; Бюл. № 16, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30533Розроблено рецептуру крекеру з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання завдяки застосуванню цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси пажитника сінного. A cracker recipe with improved structural-mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life due to the use of cysteine and dry ground aerial phytomass was developed.uk-UKпажитник сіннийборошняні кондитерські виробипряно-ароматична сировинацистеїнкрекерfenugreek hay feverflour confectioneryspice-aromatic raw materialscysteinecrackerкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКрекер «Лісовий подих» (Патент на корисну модель № 127806)Technical Report