Проблеми командних змін персоналу під час реструктуризації - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2014)
Аналізуються проблеми, які виникають у команді під час реструктуризації, розглядаються основні етапи змін, які повинна пройти команда для подолання проблем. The problems, which take place in team during restructuring are analyzed, the main stages, which the team must pass to overcome the problem are examined.
Keywords: командні зміни; реструктуризація; етапи командних змін; team's changes; restructuring; stages of team's changes; кафедра економіки праці та менеджменту