Некоз, Олександр ІвановичФілімонова, Н. В.Хом'як, А. В.2014-07-012014-07-012012Некоз, О. І. Підвищення питомої продуктивності вовчків / О. І. Некоз, Н. В. Філімонова, А. В. Хом'як // Актуальні проблеми харчої промисловості : Всеукраїнська науково-технічна конференція. - Хмельницький : Хмельницький національний університет, 2012. - С. 33-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15789Розглянута проблема та актуальність підвищення питомої продуктивності вовчків у технологічній ліній м'ясопереробних підприємств, гіпотеза про участь леза ножа в обробці м'ясної сировини. The problems and increase the relevance of specific performance in technological lines broomrape meat processing plants, the hypothesis of part of the blade of the knife in handling raw meat.uk-UKпитома продуктивністьвовчоклезо ножаspecific performancebroomrapeblade of knifeПідвищення питомої продуктивності вовчківArticle