Шаповаленко, Олег ІвановичСупрун-Крестова, Олена Юріївна2013-02-222013-02-222004Шаповаленко, О. І. Екструдовані зернові продукти підвищеної кормової цінності / О. І. Шаповаленко, О. Ю.Супрун-Крестова // Хранение и переработка зерна. – 2004. – №7. – С. 36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6495В статті розглянуто можливість отримання екструдованих зернових продуктів з підвищеною кормовою цінністю. Досліджено вплив екструзійного оброблення на деякі фізичні і хімічні показники якості отриманих продуктів.otherекструдуванняпшеницяячмінькукурудзасоякормова цінністьэкструдированиепшеницаячменьсоякукурузакормовая ценностьextrusionwheatbarleycornsoyafodder valueкафедра технології зберігання і переробки зернаЕкструдовані зернові продукти підвищеної кормової цінностіArticle