Екструдовані зернові продукти підвищеної кормової цінності - Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна (My University, 2004)
В статті розглянуто можливість отримання екструдованих зернових продуктів з підвищеною кормовою цінністю. Досліджено вплив екструзійного оброблення на деякі фізичні і хімічні показники якості отриманих продуктів.
Keywords: екструдування; пшениця; ячмінь; кукурудза; соя; кормова цінність; экструдирование; пшеница; ячмень; соя; кукуруза; кормовая ценность; extrusion; wheat; barley; corn; soya; fodder value; кафедра технології зберігання і переробки зерна