Класифікація ставлення до реклами за життєвою мотивацією та мотиваційним профілем - Репіч, Тетяна Анатоліївна (My University, 2012)
Розглянуто класифікацію споживачів товарів та послуг за життєвою мотивацією – уникаюча мотивація та мотивація досягнень, проведено співставлення класифікації по мотиваційному профілю і ставлення клієнтів до реклами. We consider classification of consumer goods and services vital motivation - avoiding motivation and achievement motivation, adequacy classification of motivational profiles and attitudes to advertising clients.
Keywords: мотиваційний профіль; мотивація; ставлення до реклами; motivational profile; motivation; attitude towards advertising; кафедра економіки праці та менеджменту