Осейко, Микола ІвановичМаринін, Андрій ІвановичРомановська, Тетяна ІванівнаЛевчук, Ірина ВолодимирівнаКіщенко, Володимир АнатолійовичГолодна, Олена В'ячеславівна2014-11-072014-11-072014Нанотехнологічні аспекти утворення міцел у розчинах мийних засобів і вовномийної води / М. І. Осейко, А. І. Маринін, Т. І. Романовська та ін. // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 336-337.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18081У складних екологічних і соціально-економічних умовах сьогодення виявлення і впровадження інноваційних технологій й організація виробництва забезпечить виготовлення вітчизняної продукції щодо сучасних вимог безпеки, якості, конкурентоспроможності, функціональної і споживацької цінності. In complex environmental and socio-economic conditions present identification and implementation of innovative technology and organization of production will provide manufacturing domestic products on the current requirements of safety, quality, competitiveness, functional and consumer values.otherміцелвовномийна водананотехнологічні аспектиmicelleswool washing waternanotechnology aspectsкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівНанотехнологічні аспекти утворення міцел у розчинах мийних засобів і вовномийної водиOther