Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Деклараційний патент на корисну модель № 114808) - Білик, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія Петрівна (My University, 2017)
Пісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.
Keywords: борошно зародку кукурудзи; целіакія; безглютенова продукція; flour embryo of corn; celiac disease; gluten-free products; кафедра технології зберігання і переробки зерна