Білик, Олена ОлександрівнаШаран, Лариса ОлександрівнаДорошенко, Віктор ОлександровичШаран, Андрій ВасильовичБондар, Наталія Петрівна2017-10-272017-10-272017Патент на корисну модель № 114808, МПК A21D 2/00. Пісочний напівфабрикат безглютеновий / Білик Олена, Шаран Лариса; Дорошенко Віктор, Шаран Андрій, Бондар Наталія // заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201608235; заяв. 26.07.16.; опубл. 27.03.2017; Бюл. № 6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26035Пісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.uk-UKборошно зародку кукурудзицеліакіябезглютеновий напівфабрикатflour embryo of cornceliac diseasegluten-free semifinished productкафедра технології зберігання і переробки зернаПісочний напівфабрикат безглютеновий (Деклараційний патент на корисну модель № 114808)Other