Турчин, Ірина МиронівнаСливка, Наталія БогданівнаМихайлицька, Ольга2014-07-172014-07-172014Турчин, І. Використання васабі в технології закусочного масла / Ірина Турчин, Наталя Сливка, Ольга Михайлицька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 495-496.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16209Метою дослідження було розробити технологію закусочного масла з рослинним наповнювачем, а саме з васабі. The aim of the study was to develop technology diner filled with vegetable oil, such as with wasabi.uk-UKзакусочне масложирністьвасабіeateries oilgreasinesswasabiВикористання васабі в технології закусочного маслаOther