Зброджування медового сусла для ферментованого напою - Чуприна, Наталія Вікторівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович (My University, 2017)
Досліджено перебіг біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування медового сусла. Вивчено вплив різного сорту меду на процес бродіння медових ферментованих напоїв. The course of biochemical transformations of components in the process of honey wort. The influence of different types of honey on the fermentation process of honey fermented beverages.
Keywords: медове сусло; honey wort; зброджування; fermentation; ферментовані напої; fermented drink; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства