Чуприна, Наталія ВікторівнаОлійник, Світлана ІванівнаПрибильський, Віталій Леонідович2021-06-252021-06-252017Чуприна, Н. В. Зброджування медового сусла для ферментованого напою / Н. В. Чуприна, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 245.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34642Досліджено перебіг біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування медового сусла. Вивчено вплив різного сорту меду на процес бродіння медових ферментованих напоїв. The course of biochemical transformations of components in the process of honey wort. The influence of different types of honey on the fermentation process of honey fermented beverages.otherмедове суслоhoney wortзброджуванняfermentationферментовані напоїfermented drinkкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗброджування медового сусла для ферментованого напоюThesis