Засоби малої механізації для обслуговування номерів - Залєвська, Наталія Павлівна; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2015)
Обслуговування номерів - це одне з головних завдань будь- якого готеля. Кожен заклад розміщення працює в безперервному режимі обслуговування, тому до них висувають високі санітарно-гігієнічні вимоги. Відповідно до ДБН В.2.2.-20:2008 «Будинки і споруди. Готелі» в житлових і громадських приміщеннях повинна забезпечуватися можливість пилоприбирання, вміст пилу в повітрі житлових приміщень готелів має бути не більше 0,15 мг/м3. Для здійснення швидкого і високоякісного прибирання з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм готель повинен мати: висококваліфікований персонал; повноцінний інвентар; сучасні прибиральні матеріали; сучасні прибиральні машини і механізми.
Keywords: обслуговування номерів; готель; прибирання; обслуживание номеров; отель; уборка; room service; hotel; cleaning; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції