Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаРябоконь, Наталія ВалеріївнаКостенко, Ірина МиколаївнаКорольчук, Ірина МиколаївнаЛучковська, Альона Юріївна2017-04-252017-04-252014Патент 107037 UA, МПК А23С 9/152 (2006.01). Спосіб одержання згущених молочних консервів з екстрактами лікарських рослин / Осьмак Т. Г., Рябоконь Н. В., Костенко І. М., Корольчук І. М., Лучковська А. Ю. – а 2013 04264 ; заявл. 05.04.2013 ; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25098Винахід належить до способу одержання згущених молочних консервів з екстрактами лікарських рослин, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з цукровим сиропом до вмісту сухих речовин 69-70 %, внесення екстракту лікарських рослин липи та м'яти у кількості 2,5-3,5 % від маси готового продукту та подальше згущення до вмісту сухих речовин 73-74 %, охолодження, розфасовку готового продукту. The invention relates to a process for the preparation of condensed canned milk with extracts of herbs, which provides training and thickening pasteurized milk with sugar syrup solids content 69-70%, making extracts of herbs lime and mint in an amount of 2.5-3.5 % by weight of the finished product and subsequent condensation to dry matter content 73-74%, cooling and packaging of the finished product.uk-UKзгущені молочні консервисanned condensed milkекстрактextractкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійСпосіб одержання згущених молочних консервів з екстрактами лікарських рослин (патент на винахід № 107037)Other