Півторацька, Ангеліна АнатоліївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2023-06-162023-06-162023Півторацька, А. Розробка нового виду кисломолочної молочно-овочевої пасти / А. Півторацька, Т. Осьмак, У. Бандура // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітняь 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч.1. – С. 335https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40847Кисломолочні продукти займають вагоме місце у раціоні харчування всіх верств населення. Це обумовлюється їх високою харчовою цінністю (джерело легкозасвоюваного повноцінного молочного білка, вітамінів, мінеральних елементів) та дієтичними властивостями. Світ змінюється, як змінюються і смакові вподобання людства. У сучасному світі саме споживачі диктують тенденції ринку, зокрема, і молочного.кисломолочні пастибуряккафедра технології молока і молочних продуктівРозробка нового виду кисломолочної молочно-овочевої пастиThesis