Розробка нового виду кисломолочної молочно-овочевої пасти - Півторацька, Ангеліна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2023)
Кисломолочні продукти займають вагоме місце у раціоні харчування всіх верств населення. Це обумовлюється їх високою харчовою цінністю (джерело легкозасвоюваного повноцінного молочного білка, вітамінів, мінеральних елементів) та дієтичними властивостями. Світ змінюється, як змінюються і смакові вподобання людства. У сучасному світі саме споживачі диктують тенденції ринку, зокрема, і молочного.
Keywords: кисломолочні пасти; буряк; кафедра технології молока і молочних продуктів