Актуальні проблеми розвитку енергозабезпечення підприємств цукрової галузі України - Струнін, Віктор Володимирович (My University, 2014)
Цукрова галузь завжди посідала вагоме місце в економіці України та є однією зі стратегічних галузей харчової промисловості. В сучасних умовах розвитку економічних процесів дана галузь перебуває в занепаді і має низку проблем, які потребують нагального вирішення. Однією з них виступає велика енергоємність виробництва цукру, що безпосередньо впливає на ефективність функціонування підприємств цукрової галузі. Sugar branch takes an important place in Ukraine’s economy and it is one of the strategy branches of food industry. This branch is in decline at conditions of actual economy processes’ trends and has numerous problems that should be solved. One of them is the energy intensity problem of sugar production that is makes directly impact on efficiency of sugar industry enterprises’ functioning.
Keywords: енергозабезпечення цукрової галузі; цукор; енергоменеджмент; energy supplying; sugar; energy management; кафедра економіки праці та менеджменту