Сенсорний маркетинг: сутність, функції, різновиди - Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Соломоненко, В. А.; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2014)
Розглянуто теоретичні аспекти щодо визначення поняття «сенсорний маркетинг», його функції та різновиди. The theoretical aspects of the definition of "sensory marketing", its functions and variety.
Keywords: сенсорний маркетинг; функції; різновиди; sensory marketing; functions; types; кафедра маркетингу