Роль банківського сектора в умовах нестабільності економічного розвитку - Соломка, Ольга Миколаївна; Карась, Даріна Миколаївна (My University, 2013)
Проаналізовано чинники нестійкості банківського сектора в Україні. Визначено базові чинники підвищення стійкості банківського сектора. The factors of instability of the banking sector in Ukraine are analyzed. The basic factors of increasing the stability of the banking sector are explored.
Keywords: ефективність банківської системи; стійкість банківського сектора; фінансова криза; the financial crisis; the stability of the banking sector; the efficiency of the banking system; кафедра економічної теорії