Склад соусу «Бесто» (Патент на корисну модель № 94869) - Лявинець, Георгій Михайлович; Івахно, Ольга Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2014)
Запатентовано склад соусу емульсійного типу «Бесто», виготовленого на основі фітоолійного каратиновмісного напівфабрикату, який має підвищену харчову та біологічну цінність. Patented composition of emulsion type sauce "Best", prepared on the basis of fitomaslyanogo karatinosoderzhaschego semi that has raised food and biological value.
Keywords: соус емульсійного типу; sauce emulsion type; фітоолійний каратиновмісний напівфабрикат; phyto and oil carotene containing semi-finished product; біологічно активні компоненти; biologically active components; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи