Кузьмін, Олег ВолодимировичСуйков, Сергій Юрійович2017-11-212017-11-212017Кузьмін, О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води / О. В. Кузьмін, С. Ю. Суйков // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 76-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26169Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води. Establishment of relaxation in water-alcohol systems in the process of electrochemical activation of drinking water.uk-UKH ЯМР-спектроскопіяводно-спиртова сумішводаетанолгорілкаH NMR-spectroscopyaqueous-alcoholic mixturewaterethanolvodkaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВстановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної водиThesis