Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води - Кузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій Юрійович (My University, 2017)
Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води. Establishment of relaxation in water-alcohol systems in the process of electrochemical activation of drinking water.
Keywords: H ЯМР-спектроскопія; водно-спиртова суміш; вода; етанол; горілка; H NMR-spectroscopy; aqueous-alcoholic mixture; water; ethanol; vodka; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції