Визначення оптимальних режимів НВЧ-оброблення зерна соризу - Прокопенко, Олеся В'ячеславівна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Фурманова, Юлія Петрівна (My University, 2014)
Створення інноваційних харчових продуктів спонукає науковців шукати нові підходи до оброблення сировини. Оброблення зернової сировини у електромагнітному полі надвисокої частоти (ЕМП НВЧ) розширює можливості підготовки та подальшого отримання продуктів з різними технологічними властивостями. Дослідження будь-яких технологічних процесів вимагає визначення їх оптимальних режимів. Creating innovative food encourages researchers to seek new approaches to processing raw materials. Manufacture of grain raw material in high frequency electromagnetic field (EMF UHF) enhances the training and further obtain products with different technological properties. Research any processes requires the definition them optimally.
Keywords: харчові продукти; ЕМП НВЧ; зерно; grain foods; microwave EMF; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції