Прокопенко, Олеся В'ячеславівнаСупрун-Крестова, Олена ЮріївнаФурманова, Юлія Петрівна2014-10-242014-10-242014Прокопенко, О. В. Визначення оптимальних режимів НВЧ-оброблення зерна соризу / О. В. Прокопенко, О. Ю. Супрун-Крестова, Ю. П. Фурманова / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 98.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17659Створення інноваційних харчових продуктів спонукає науковців шукати нові підходи до оброблення сировини. Оброблення зернової сировини у електромагнітному полі надвисокої частоти (ЕМП НВЧ) розширює можливості підготовки та подальшого отримання продуктів з різними технологічними властивостями. Дослідження будь-яких технологічних процесів вимагає визначення їх оптимальних режимів. Creating innovative food encourages researchers to seek new approaches to processing raw materials. Manufacture of grain raw material in high frequency electromagnetic field (EMF UHF) enhances the training and further obtain products with different technological properties. Research any processes requires the definition them optimally.otherхарчові продуктиЕМП НВЧзерноgrain foodsmicrowave EMFкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВизначення оптимальних режимів НВЧ-оброблення зерна соризуOther