Дослідження мехатронного модуля лінійного переміщення з пневмоприводом на базі використання пропорційних регуляторів тиску - Якимчук, Микола Володимирович; Мироненко, Світлана Михайлівна (My University, 2014)
Розроблена математична модель дозволила визначити основні кінематичні параметри та динамічні параметри таких конструкцій з урахуванням фізико-механічних властивостей пакувальних матеріалів. Отримані результати можуть бути використані для розробки нових конструкцій обладнання групового пакування. The mathematical model allowed to identify the main kinematic parameters and dynamic parameters of such structures on the basis of physical and mechanical properties of packaging materials. The results can be used to develop new designs of equipment of group packing.
Keywords: мехатронний модуль; регулятор тиску; групова упаковка; mechatronic module; pressure regulator; transport package; effort; maintenance; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки