Інноваційні будівельна матеріали - Михалевич, Артур Петрович; Ашмаріна, Галина Ревмирівна (My University, 2018)
В наш час швидкостей, сумнівної екології людина намагається вибирати матеріали, які відповідають сучасним віянням в дизайні, вимогам до екологічності та експлуатаційним характеристикам.
Keywords: інновації (будівництво); будівельні матеріали; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра екології та екоменеджменту