Теоретичні аспекти розвитку вертикальних інтеграційних процесів в АПК - Рябенко, Володимир Володимирович (My University, 2001)
Розкриті теоретичні основи розвитку вертикальних інтеграційних процесів в АПК України. Показані шляхи формування та функціонування інтеграційних утворень в умовах перехідної економіки, а також проблеми, які можна вирішити за допомогою інтеграції. In the given article the theoretical fundamentals of development vertical integration processes in an agrarian orb of Ukraine are uncovered. The paths of shaping and operation integration formations in conditions of transitional economy are shown, and also it is possible to decide problems, which with the help of integration.
Keywords: вертикальна інтеграція; агропромисловий комплекс; agro-industrial complex; vertical integration; кафедра економіки і права