Патріотичне виховання студентської молоді та його вплив на формування якостей особистості - Яненко, Лариса Петрівна (My University, 2013)
У статті підкреслюється необхідність виховання національного типу особистості, формування в неї національної свідомості і самосвідомості, формування у студентів поваги та любовi до Батькiвщини. The article highlights the need for education of national-type personality, forming the national consciousness and self-consciousness, the formation of the students ' respect and love to the Motherland.
Keywords: патрiотичне виховання; patriotic education; національна свідомість і самосвідомість; national consciousness and identity; кафедра іноземних мов професійного спрямування