Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2023-12-252023-12-252023Сімахіна, Г. Оздоровчі продукти – магістральний напрям соціально-економічного розвитку в Україні / Г. Сімахіна, Н. Науменко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2023. – С. 86-87https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41829У нинішніх умовах немає жодної галузі харчової промисловості, де не знайшли б належного місця БАР-збагачувачі та харчові біодобавки. Більш того, фахівці розглядають сьогодні харчові продукти у новій якості – носіїв БАР, що беруть участь у всіх процесах фізіологічного та гормонального регулювання функцій організму людини, і в цьому сенсі вони, залежно від кількісного та якісного складу БАР, набувають лікувальних, профілактичних, функціональних властивостей.ukкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра іноземних мов професійного спрямуванняоздоровче харчуваннядієтичні добавкибіологічно активні речовиниринок харчових продуктівтехнологіїhealth fooddietary supplementsbiologically active substancesfood marketОздоровчі продукти – магістральний напрям соціально-економічного розвитку в УкраїніThesishttps://orcid.org/0000-0002-7836-3114https://orcid.org/0000-0002-7340-8985