Янчик, Марія ВолодимирівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаУщаповський, Артем Олегович2018-05-102018-05-102016Патент 109346 UA, МПК А23 G 3/00. Помадна маса / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, А. О. Ущаповський; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 01266; заявл. 15.02.2016; опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27309Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до виробництва помадних мас з використанням овочевих порошків в підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства. The useful model relates to the food industry, namely, the production of fondant masses using vegetable powders in food processing and catering enterprises.uk-UKпомадна масапорошок зі шпинатуfondant massspinach powderкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиПомадна масаOther