Vlasiuk, RomanStukalska (Ivanova), Nataliia2023-11-012023-11-012023Vlasiuk, R. Expanding the range of meat sausage products in restaurant establishments / R. Vlasiuk, N. Stukalska // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів з міжнародною участю, 18 травня 2023 р. м. Львів. – 2023. – С. 251-253https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41362The subject of the study are meat sausages (with the addition of 5, 15, 25, 35 g of the component). Theoretical and organoleptic research methods were used in the work.enкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїmeat sausagestheoretical research methodsorganoleptic research methodsм'ясні ковбаситеоретичні методи дослідженняорганолептичні методи дослідженняExpanding the range of meat sausage products in restaurant establishmentsThesis