Формування конкурентоздатної системи в контексті міжнародного досвіду - Кобилянська, Людмила Миколаївна (My University, 2011)
Досліджено стан національної інноваційної системи України та роль держави у її формуванні. Розглянуто дієві засоби, що сприяють створенню конкурентоздатної економічної системи України та форми фінансової допомоги, які застосовуються у розвинених країнах. The state of the national innovation system of Ukraine and the government's role in its formation. Considered effective means of facilitating the creation of a competitive economic system of Ukraine and the form of financial assistance applied in developed countries.
Keywords: конкурентоздатність; держава; чинник; стимулювання; пільги; competitiveness; state; factor; stimulation; benefits