Брощан, Андрій Миколайович2021-04-292021-04-292020Брощан, А. М. Розробка системи автоматизації процесу консервування кукурудзи виробництві пива : дипломна робота ... бакалавра : 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / Андрій Миколайович Брощан ; наук. керівник Борис Миколайович Гончаренко. – Київ, 2020. – 84 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33793консервування кукурудзисистема автоматизаціїпрограмований логічний контролеркомп’ютерне моделюваннямікропроцесорні засоби вимірюваннякафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаРозробка системи автоматизації процесу консервування кукурудзи виробництві пива