Дослідження ефіроолійних культур як компонентів кормових добавок - Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович (My University, 2008)
В тезах наведено інформацію про вплив сушіння м’яти як нетрадиційної сировини на її якісні показники і фізико-механічні властивості ефіроолійних рослин. In the abstracts was produced information about influence mints drying as non-traditional raw materials at its qualitative adjectives and physical and mechanical characteristics of ethereality crops.
Keywords: хімічний склад; ефіроолійні культури; фізико-механичні властивості; chemical composition; кафедра технології зберігання і переробки зерна