Євтушенко, Олег ОлександровичШаповаленко, Олег Іванович2014-04-282014-04-282008Євтушенко, О. О. Дослідження ефіроолійних культур як компонентів кормових добавок / О. О. Євтушенко, О. І. Шаповаленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст. : Тези доп. 74-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 21 – 22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 276.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14166В тезах наведено інформацію про вплив сушіння м’яти як нетрадиційної сировини на її якісні показники і фізико-механічні властивості ефіроолійних рослин. In the abstracts was produced information about influence mints drying as non-traditional raw materials at its qualitative adjectives and physical and mechanical characteristics of ethereality crops.otherхімічний складефіроолійні культурифізико-механичні властивостіchemical compositionкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження ефіроолійних культур як компонентів кормових добавокThesis