Гуріна, ОлександраКошова, Валентина МиколаївнаЧепель, Наталія Василівна2016-07-022016-07-022015Гуріна, О. Перспективність використання солодового сусла із різної зернової сировини у якості пребіотичного комплексу для ферментованих напоїв на молочній основі / Олександра Гуріна, Валентина Кошова, Наталія Чепель // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 231-233.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23765Для досягнення бажаних рівнів зростання біомаси пробіотичних культур Lactobacillus spp. та Bifidobacterium spp.у технології ферментованих напоїв на молочній основі вважається доцільним додавання солодового сусла з різної зернової сировини у якості пребіотичного комплексу. To achieve the desired levels of growth of biomass of probiotic cultures of Lactobacillus spp. and Bifidobacterium spp.in the technology of fermented dairy based drinks is considered to be appropriate the addition of malt wort with different grain raw materials as preboring complex.uk-UKсуслосировинанапійbeveragewortraw materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПерспективність використання солодового сусла із різної зернової сировини у якості пребіотичного комплексу для ферментованих напоїв на молочній основіOther