Ничик, Оксана ВасилівнаШтангеєва, Надія Іванівна2012-11-122012-11-122003Ничик, О. В. Дослідження вмісту ОМФ у цукрових гідролізатах при кислотному гідролізі цукрових розчинів / О. В. Ничик, Н. І. Штангеєва // Харчова промисловість. – 2003. - № 2 – С. 3–4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3601Визначено оптимальні параметри кислотного гідролізу цукрових розчинів, при яких утворюється інверт з мінімальним вмістом токсичної речовини – оксиметилфурфуролу (ОМФ). Встановлено умови, за яких починається розклад редукувальних речовин і накопичення ОМФ.The optimum parameters of acid hydrolysis of sugar solutions, in which the syrup is formed with a minimum content of toxic substances - hydroxymethylfurfural (OMF). The conditions under which the schedule begins redukuvalnyh substances and accumulation OMF.otherоксиметилфурфуролhydroxymethylfurfuralкислотний гідролізредукувальні речовиниacid hydrolysisredukuvalni substanceкафедра екології та екоменеджментукафедра технології цукру і підготовки водиДослідження вмісту ОМФ у цукрових гідролізатах при кислотному гідролізі цукрових розчинівArticle